15 September 2010

JomSantai2






 Salam Satu Malaysia...
Salam membe2 sumer...

Selamat datang ke blog gua yang xseberapa ni,
biasala budak baru nk belaja.Tak salah kan?

Oklah mesti lu orang penat seharian bekerja kan?Amacam..ada ok?
tak ok?

gua harap lu orang

teruskan mencari rezeki yang halal tu ek!Setiap pencarian kita mesti membuahkan hasil samada

cepat ataupun lambat.Yang penting berusaha selagi masih ada masa saki baki yang tertinggal..

Gua pun letih juga dengan kerja ni,tp nk wat camna,kerja tetap kerja!mencari rezeki yang halal

dengan usaha titik peluh kita nih.Dimana ada kemahuan,disitu ada tujuan...

Alo membe2 ku sekalian,korang sedar tak kebelakangan ni banyak cite2 panas yang kluar

kat paper?macam2 ada,kes buang bayi,kes main mercun,yang paling terbaru kes bunuh jutawan

kosmetik tu.Sungguh menyedihkan kita dan mengerikan,kenapa semua ni terjadi?gua pun nk

dengar jugak pandangan korang sumer.gua takla pandai sangat komen2 ni.korang sumer lagi

arif bab2 komen mengomen ni,hahaha...


oklah,sape nk discuss,silakan..dialu2kan just friend in the world...



16 september 2010
8:00am sampai 12:00tg

Harini hari cuti se Malaysia bagi org2 Malaysia,Bro ingat nak layan lentok la time2 cuti ni

tapi hajat tak tercapai,macamna tak capai,asyik layan lentok baik punya,tiba2!!!

DUM!DUM!DUM!!! bunyi kuat giler,Bro ingat bunyi meriam buluh,takkan tak abih lagi main

meriam,Rupa2nya ada orang ketuk pintu umah Bro!macam nk pecah je,buka2 tengok,

pesakit mental daa,nak amik ubat,bikin gua panassss je..Bro bgtau dia cuti,dia terus belah

sempat plak tu nyanyi lagu INILAH BARISAN KITA....hahahaha...Ingat nak layan lentok

balik,last2 ada kes emergency pulak,setiap satu jam ada kes,ahhh letihnya,tapi takpa

sebab Bro oncall minggu ni,sabo separuh daripada iman...





4 comments:

Nurul berkata...

Tq invite me to be here ... Congrate's for your own blog to share anye ideas here...well done ....

manusia zaman sekarang lebih pentingkan harta dan wang ringgit..sanggup bunuh sesama manusia untuk mendapatkan kekayaan dan kesenangan hidup...same jgk yang buang bayi...masa suke mmg la semua indah da tercalit duka mulalah nk tuding jari sesame sendiri..masing2 tak nak mengaku..akhirnye ank kecil jd mangsa.. tak berhati perut kan mereka sanggup bunuh darah daging sendiri...hanye kerna mahu menutup aib....

poksukbt berkata...

To Bro...

cayala bro,lu sudah up to date skang,aku pun nk ucapkan takziah kat jutawan tu jgak,nk wat cmne ajal datang xkira waktu,waktu yang singkat akan memberi kita seribu keinsafan...

POKSUKBT

ALEYA berkata...

hu2..
sudah maju nmpk..
he2..cntik la bro u nya blog..
tahniahh2..

Bro berkata...

Tq2 sume diatas kejayaan menyiapkan blog yg xseberapa ini..

 
footer